Reconditionare Pardoseli Beton Alba

Reconditionare Pardoseli Beton in Alba Iulia, Sebes, Aiud, Cugir, Blaj, Ocna Mures, Zlatna, Campeni, Teius, Abrud, Baia de Aries si in tot judetul Alba. Slefuire Pardoseli Beton Alba Iulia.

Reconditionare Pardoseli Beton Alba : Reconditionarea betonului prin slefuire este tehnica ideala pentru obtinerea unor pardoseli impecabile.

Cu o experienta de peste 25 de ani in reconditionarea pardoselilor si numeroase lucrari de slefuire a betonului, echipa noastra pune la dispozitie servicii de calitate pentru intretinerea pardoselilor noi si reconditionarea pardoselilor vechi.

Pardoselile din beton sunt cu atat mai rezistente cu cat sunt mai bine intretinute. Indepartarea stratului de murdarie, redarea luciului initial si reconditionarea pardoselilor sunt operatiuni care pot fi facute prin slefuirea suprafetelor.

Daca vrei sa eviti lucrari complexe si costisitoare de inlocuire a pardoselilor, opteaza pentru lucrari de reconditionare a betonului. Executate cu indemanare, folosind solutii si tehnici de ultima generatie, pardoselile pot arata ca noi, isi pot recapata aspectul ingrijit si rezistenta.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Alba Iulia, Sebes, Aiud, Cugir, Blaj, Ocna Mures, Zlatna, Campeni, Teius, Abrud, Baia de Aries si in tot judetul Alba

Cere o cotatie de pret online in Alba – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559