Reconditionare Pardoseli Beton Galati

Reconditionare Pardoseli Beton in Galati, Tecuci, Targu Bujor, Beresti si in tot judetul Galati. Slefuire Pardoseli Beton Galati.

Reconditionare Pardoseli Beton Galati : Pentru finisaje de beton impecabile, avantajoase din punctul de vedere al costurilor si trainice, echipa noastra iti ofera servicii de calitate in domeniul slefuirilor suprafetelor de beton. Executam lucrari de slefuire beton cu garantie de 10 ani, atat pentru suprafete turnate recent, cat si pentru suprafete de beton imbatranite care au nevoie de reconditionare si reparatie.

Slefuirea betonului este o tehnica prin care se indeparteaza murdaria si stratul de suprafata al pardoselilor de beton. Finisajul rezultat are un aspect estetic foarte frumos si se preteaza pentru suprafete mari de interior sau exterior, scoli, centre comerciale, sali, parcuri, dar si pentru spatiile din interiorul curtii, alei sau pavaje din beton.

Cel mai important avantaj al pardoselilor de beton slefuite este rezistenta pe care aceasta tehnica o ofera betonului. Prin slefuire si polisare este eliminat praful de la suprafata si este scos la iveala stratul dur al betonului, tocmai de aceea pardoselile din beton slefuit sunt recomandate chiar si pentru spatii cu trafic intens.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Galati, Tecuci, Targu Bujor, Beresti si in tot judetul Galati

Cere o cotatie de pret online in Galati – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559