Reconditionare Pardoseli Beton Caras Severin

Reconditionare Pardoseli Beton in Resita, Caransebes, Bocsa, Moldova Noua, Oravita, Otelu Rosu, Anina, Baile Herculane si in tot judetul Caras Severin. Slefuire Pardoseli Beton Resita.

Reconditionare Pardoseli Beton Caras SeverinReconditionare Pardoseli Beton Resita : Serviciile noastre de reconditionare si slefuire a pardoselilor din beton sunt ideale pentru o varietate de aplicatii atat in cladirile comerciale, cat si in cele industriale.

Cu peste 25 de ani de experienta in intretinerea si reconditionarea pardoselilor, O&B SRL, ofera servicii de reconditionare a pardoselilor din beton in: fabrici, depozite, showroom-uri, laboratoare, cladiri de birouri, scoli, spitale, parcari etc.

In cazul in care doriti o oferta de pret pentru reconditionare / slefuire pardoseli din beton in Caras Severin, nu ezitati si contactati-ne. Aveti la dispozitie, prezente mai jos, telefonul sau formularul de contact pe care le puteti utiliza in acest sens.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Resita, Caransebes, Bocsa, Moldova Noua, Oravita, Otelu Rosu, Anina, Baile Herculane si in tot judetul Caras Severin.

Cere o cotatie de pret online in Caras Severin – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559