Reconditionare Pardoseli Beton Arges

Reconditionare Pardoseli Beton in Pitesti, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Stefanesti, Costesti, Topoloveni si in tot judetul Arges. Slefuire Pardoseli Beton Pitesti.

Reconditionare Pardoseli Beton Arges : Tehnica de slefuire a betonului se potriveste spatiilor industriale, comerciale, dar si rezidentiale si este recomandata atat pentru lucrarile de beton noi, cat si pentru lucrarile de beton mai vechi, care au nevoie de reconditionare. Echipa noastra realizeaza astfel de operatiuni in domeniul constructiilor de peste 25 de ani si iti ofera garantia unor lucrari de reconditionare si slefuire beton de cea mai buna calitate.

Recomandam slefuirea suprafetelor de beton pentru pardoselile turnate recent pentru a da acestora rezistenta. O slefuire realizata ca la carte de profesionisti cu experienta in domeniu prelungeste durata de viata a suprafetelor cu pana la 10 ani.

Recomandam, totodata, slefuirea suprafetelor de beton pentru pardoseli mai vechi pentru a a indeparta imperfectiunile si murdaria. Reconditionarea pardoselilor mai vechi prin slefuire este o modalitate de intretinere mai putin costisitoare decat refacerea lucrarilor de la zero deoarece presupune efort minim, costuri mai mici si timp mai scurt alocat desfasurarii lucrarilor.

Slefuire Pardoseli Beton in Pitesti, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Stefanesti, Costesti, Topoloveni si in tot judetul Arges.

Cere o cotatie de pret online in Arges – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559