Reconditionare Pardoseli Beton Harghita

Reconditionare Pardoseli Beton in Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Toplita, Cristuru Secuiesc, Vlahita, Balan, Borsec, Baile Tusnad si in tot judetul Harghita. Slefuire Pardoseli Beton Miercurea-Ciuc.

Reconditionare Pardoseli Beton Harghita : slefuirea si polisarea suprafetelor din beton nu sunt operatiuni deloc costisitoare in comparatie cu reconditionarea altor tipuri de finisaje. Slefuirea contribuie la cresterea nivelului de rezistenta al suprafetelor din beton, oferindu-le duritate, rezistenta mai mare la abraziuni sau socuri si reda betonului un aspect ingrijit, neted, fara emisii de praf sau fisuri.

Pentru lucrari de slefuire a betonului care sa reziste in timp, iti recomandam sa lucrezi cu profesionisti. Echipa noastra are o experienta de peste 25 de ani in acest domeniu si realizeaza proiecte de slefuire a pardoselilor de beton noi, proaspat turnate, dar si de reconditionare prin slefuire a pardoselilor de beton mai vechi.

Spre deosebire de repararea altor tipuri de finisaje, reconditionarea betonului prin slefuire se realizeaza la costuri avantajoase si fara a opri activitatea pe o perioada mare de timp, asa cum s-ar intampa in cazul in care betonul ar fi turnat din nou. La final, dupa slefuire si indepartarea stratului superficial, pardoselile raman netede, aspectuoase si usor de intretinut.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Toplita, Cristuru Secuiesc, Vlahita, Balan, Borsec, Baile Tusnad si in tot judetul Harghita

Cere o cotatie de pret online in Harghita – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559