Reconditionare Pardoseli Beton Hunedoara

Reconditionare Pardoseli Beton in Deva, Hunedoara, Petrosani, Vulcan, Lupeni, Petrila, Orastie, Brad, Simeria, Calan, Hateg, Uricani, Geoagiu, Aninoasa si in tot judetul Hunedoara. Slefuire Pardoseli Deva

Reconditionare Pardoseli Beton HunedoaraReconditionare Pardoseli Beton Deva : efectuam reconditionare pardoseli din beton in Deva, in toate localitatile judetului Hunedoara si judetele limitrofe.

Slefuirea se poate realiza atat pe suprafetele vechi cat si pe cele nou turnate si neslefuite. Utilizam tehnologie moderna si personal inalt calificat in domeniu.

Suntem o companie cu peste 25 de ani de activitate, experienta acumulata, ne califica in realizarea oricarui tip de proiect indiferent de complexitatea lui.

Pentru detalii despre preturi, tehnologia de slefuire sau orice alta informatie, contactati-ne fara ezitare! Va stam la dipozitie!

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Deva, Hunedoara, Petrosani, Vulcan, Lupeni, Petrila, Orastie, Brad, Simeria, Calan, Hateg, Uricani, Geoagiu, Aninoasa si in tot judetul Hunedoara.

Cere o cotatie de pret online in Hunedoara – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559