Reconditionare Pardoseli Beton Bihor

Reconditionare Pardoseli Beton in Oradea, Salonta, Marghita, Sacueni, Beius, Valea lui Mihai, Alesd, Stei, Vascau, Nucet si in tot judetul Bihor. Slefuire Pardoseli Beton Oradea.

Reconditionare Pardoseli Beton BihorReconditionare Pardoseli Beton Oradea : O&B SRL va ofera solutii profesionale pentru slefuirea si reconditionarea pardoselilor din beton prezente in locatiile rezidentiale, comerciale si industriale din Oradea si tot judetul Bihor.

Prin slefuire, pardoseala din beton, va dobandi o serie de avantaje (decorative, mecanice, si economice) demne de luat in seama: lustru superior, rezistenta ridicata, extinderea duratei de viata,  usurinta curatarii si intretinerii etc..

O&B SRL poate intari si imbunatati aspectul oricarei suprafete de pardoseala din beton folosind echipamente specializate operate de personal instruit sa respecte cele mai inalte standarde de calitate in domeniu. Contactati-ne!

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Oradea, Salonta, Marghita, Sacueni, Beius, Valea lui Mihai, Alesd, Stei, Vascau, Nucet si in tot judetul Bihor.

Cere o cotatie de pret online in Bihor – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559