Reconditionare Pardoseli Beton Vaslui

Reconditionare Pardoseli Beton in Vaslui, Barlad, Husi, Negresti, Murgeni si in tot judetul Vaslui. Slefuire Pardoseli Beton Vaslui.

Reconditionare Pardoseli Beton Vaslui : slefuirea betonului este ideala pentru suprafetele care au nevoie de finisaje rezistente si usor de intretinut. Deoarece prin slefuire se elimina praful de la suprafata, acest tip de pardoseli au aspect neted, lucios si dau impresia de curatenie. Fiind versatil si economic, betonul slefuit este adesea ales pentru interioare si exterioare, atat in spatii publice – comerciale, cat si in spatii industriale, in case sau in curti.

Slefuirea pardoselilor din beton se face in mai multe etape, insa, spre deosebire de montarea altor finisaje, nu necesita timp indelungat pentru a fi realizata. In general, in cazul in care pardoseala exista deja, se realizeaza o operatiune de slefuire dura, curatarea suprafetei prin aspirare, o operatiune de slefuire fina, o operatiune de slefuire finala si din nou curatarea suprafetei. La final, suprafata este tratata pentru a oferi rezistenta in timp si impermeabilitate.

Pentru ca toate etapele sa fie desfasurate corect si pardoseala din beton slefuit obtinuta sa reziste timp indelungat, este recomandat sa lucrezi cu meseriasi cu experienta, atenti la detalii, care folosesc tehnologii moderne si cosumabile de calitate pentru tratarea suprafetei obtinute. Echipa noastra a acumulat pana acum o experienta de peste 25 de ani in domeniu si realizeaza lucrari cu garantie in domeniul betonului slefuit.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Vaslui, Barlad, Husi, Negresti, Murgeni si in tot judetul Vaslui

Cere o cotatie de pret online in Vaslui – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559