Reconditionare Pardoseli Beton Constanta

Reconditionare Pardoseli Beton in Constanta, Medgidia, Mangalia, Navodari, Cernavoda, Ovidiu, Murfatlar, Harsova, Eforie, Techirghiol, Baneasa, Negru Voda si in tot judetul Constanta. Slefuire Pardoseli Beton Constanta.

Reconditionare Pardoseli Beton Constanta : suprafetele realizate din beton si, apoi, slefuite sunt din ce in ce mai cautate pentru amenajarea spatiilor in cazul clientilor care doresc finisaje rezistente si aspectuoase. Acest tip de finisaj poate fi folosit in spatiile mari comerciale, industriale sau cu trafic intens precum – sali, scoli, magazine, hale, dar si in curte si locuinta.

Slefuirea pardoselilor de beton are cateva avantaje pe care trebuie sa le cunosti! Slefuirea aduce la suprafata partea dura a stratutului de beton adaugand rezistenta si duritate suprafetelor. Suprafata obtinuta prin slefuire este foarte neteda, nu are praf, se curata si se intretine mai usor. Totodata, suprafata finisata este mult mai estetica, avand aspect lustruit si un grad mai mare de reflexie a luminii.

Pentru rezultate impecabile atunci cand decizi slefuirea suprafetelor noi de beton sau reconditionarea suprafetelor vechi este recomandat sa lucrezi cu profesionisti! Echipa noastra, cu experienta de peste 25 de ani in acest
domeniu si realizeaza lucrari de slefuire beton cu garantie.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Constanta, Medgidia, Mangalia, Navodari, Cernavoda, Ovidiu, Murfatlar, Harsova, Eforie, Techirghiol, Baneasa, Negru Voda si in tot judetul Constanta

Cere o cotatie de pret online in Constanta – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559