Reconditionare Pardoseli Beton Neamt

Reconditionare Pardoseli Beton in Piatra Neamt, Roman, Targu-Neamt, Roznov, Bicaz si in tot judetul Neamt. Slefuire Pardoseli Beton Piatra Neamt.

Reconditionare Pardoseli Beton Neamt : Betonul este unul dintre cele mai apreciate materiale folosite in constructii deoarece are durata mare de viata si, in acelasi timp, prin tehnici de finisare poate capata un aspect estetic deosebit. Padoselile de beton slefuit, de exemplu, se preteaza atat pentru spatii de mari dimensiuni, precum interioarele si exterioarele comerciale si industriale, cat si pentru curte sau chiar interiorul locuintelor (holuri, bai, bucatarii, terase).

Cele mai cunoscute caracteristici pe care betonul le obtine dupa slefuire sunt aspectul neted, lucuios, dar nealunecos si rezistenta in timp. Acestea sunt datorate faptului ca slefuirea si polisarea indeparteaza straturile superficiale si emisiile de praf si scot la iveala stratul dur al betonului.

O pardoseala din beton slefuit poate avea un aspect estetic mult mai deosebit decat alte finisaje scumpe. Costurile de realizare si de intretinere sunt, insa, foarte avantajoase pe termen lung. Pentru a te asigura ca realizezi lucrari de beton slefuit care sa reziste multi ani, lucreaza cu echipa noastra de profesionisti! Garantie 10 ani pentru lucrarile realizate.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Piatra Neamt, Roman, Targu-Neamt, Roznov, Bicaz si in tot judetul Neamt

Cere o cotatie de pret online in Neamt – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559