Reconditionare Pardoseli Beton Ilfov

Reconditionare Pardoseli Beton in Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti-Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni, Magurele si in tot judetul Ilfov. Slefuire Pardoseli Beton Ilfov.

Reconditionare Pardoseli Beton Ilfov : Daca iti doresti pardoseli rezistente la trafic intens, fara a face compromisuri in ceea ce priveste aspectul, pardoselile din beton slefuit sunt o varianta excelenta. Dupa slefuire, suprafetele din beton devin mai rezistente la socuri sau zgarieturi. Datorita aspectului lucios, dar nealunecos, betonul slefuit este potrivit pentru spatii precum bucatarii, terase, dar si pentru sali, restaurante, spatii interioare mari, hale, spatii comerciale (magazine), parcari etc..

Pardoselile slefuite isi pastreaza aspectul timp indelungat, ceea ce inseamna ca necesita costuri reduse pentru mentenanta si sunt astfel mult mai economice decat alte finisaje la moda. Lucrarile cu beton slefuit au 10 ani garantie, insa, folosite la interior, pot avea aceeasi durata de viata precum constructia in care se afla.

Este important de stiut, insa, de catre cei care opteaza pentru acest tip de parsoseli ca aceste avantaje sunt aplicabile doar in cazul suprafetelor betonate si slefuite cu responsabilitate. Echipa noastra detine o experienta vasta in realizarea acestui tip de lucrari si recomanda slefuirea betonului folosind instrumente de ultima generatie, precum si tratarea imbinarilor si fisurilor astfel incat sa nu dea voie apei sa se infiltreze si sa deterioreze finisajele.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti-Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni, Magurele si in tot judetul Ilfov

Cere o cotatie de pret online in Ilfov – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559