Reconditionare Pardoseli Beton Prahova

Reconditionare Pardoseli Beton in Ploiesti, Campina, Baicoi, Breaza, Mizil, Comarnic, Valenii de Munte, Boldesti-Scaeni, Urlati, Sinaia, Busteni, Plopeni, Slanic, Azuga si in tot judetul Prahova. Slefuire Pardoseli Beton Ploiesti.

Reconditionare Pardoseli Beton Prahova : tehnologia prin care suprafetele de beton sunt finisate astfel incat sa aiba un aspect neted si o durata prelungita de viata se numeste slefuire. Prin slefuire, este indepartat stratul superficial de la suprafata betonului si sunt eliminate astfel toate emisiile de praf, ramanand in final o suprafata lustruita, rezistenta si usor de intretinut.

Este important de stiut ca tehnologia prin care sunt slefuite pardoselile de beton nu este la indemana oricui. In functie de tipul de beton, este nevoie de utilizarea de instrumente specifice, de consumabile pentru conservarea cat mai eficienta a suprafetei, asadar de o echipa de meseriasi cu experienta, care cunosc foarte bine secretele acestei tehnici.

Alege pardoselile de beton slefuit pentru suprafetele din zonele comerciale, precum magazinele sau terasele, pentru suprafetele din zonele industriale, precum halele de mici si mari dimensiuni. Deoarece betonul slefuit este un material de constructie cu aspect estetic interesant, usor de decorat, acesta poate fi folosit cu succes si in gospodarii, in case pentru zonele cu umezeala care au nevoie de pardoseli nealunecoase precum baia, bucataria, terasa si in curte.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Ploiesti, Campina, Baicoi, Breaza, Mizil, Comarnic, Valenii de Munte, Boldesti-Scaeni, Urlati, Sinaia, Busteni, Plopeni, Slanic, Azuga si in tot judetul Prahova

Cere o cotatie de pret online in Prahova – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559