Reconditionare Pardoseli Beton Ialomita

Reconditionare Pardoseli Beton in Slobozia, Fetesti, Urziceni, Tandarei, Amara, Fierbinti-Targ, Cazanesti si in tot judetul Ialomita. Slefuire Pardoseli Beton Slobozia.

Reconditionare Pardoseli Beton Ialomita : cauti o solutie care sa redea aspectul ingrijit al pardoselilor de beton, sa ii mentina rezistenta si, in plus, sa nu coste foarte mult? Echipa noastra iti ofera servicii de calitate in domeniul slefuirii betonului, tehnica ce poate fi aplicata atat pardoselilor vechi care au nevoie de reconditionare, cat si pardoselilor noi, pentru a le prelungi durata de viata.

Slefuirea si polisarea pardoselilor se face cu aparatura speciala, in cativa pasi simpli, astfel incat sa nu fie nevoie sa opresti pentru mult timp activitatea. Tocmai de aceea, astfel de lucrari sunt potrivite atat pentru casa si curte (alei, pardoseli, etc), cat si pentru spatii comerciale, industriale sau rezidentiale.

Lucrarile de slefuire a betonului au ca scop indepartarea stratului de suprafata care poate fi murdar, deteriorat, poate avea fisuri sau crapaturi minore. Slefuirea ofera betonului rezistenta, un aspect impecabil, neted, fara emisii de praf, fiind o alegere ideala pentru reconditionarea oricarei suprafete din beton.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Slobozia, Fetesti, Urziceni, Tandarei, Amara, Fierbinti-Targ, Cazanesti si in tot judetul Ialomita

Cere o cotatie de pret online in Ialomita – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559