Reconditionare Pardoseli Beton Vrancea

Reconditionare Pardoseli Beton in Focsani, Adjud, Marasesti, Odobesti, Panciu si in tot judetul Vrancea. Slefuire Pardoseli Beton Focsani.

Reconditionare Pardoseli Beton Vrancea : Daca iti doresti sa folosesti pardoselile de beton pe termen cat mai lung, fara a avea nevoie de investitii majore in intretinere, ia in calcul slefuirea lor. Slefuirea se poate aplica atat suprafetelor noi, recent turnate, cat si suprafeteleor de beton turnate mai demult, fiind de asemenea o metoda excelenta de reconditionare si reparare a defectelor aparute in timp – zgarieturi, fisuri, tocirea stratului de protectie.

In urma slefuirii, pardoselile de beton capata proprietati foarte importante precum rezistenta sporita, intretinere facila si un aspect estetic care poate concura lejer cu alte tipuri de finisaje folosite in amenajare. Rezistenta este data de faptul ca, prin slefuire, se indeparteaza folosind dispozitive specializate si discuri diamantate, stratul de deasupra, ramanand stratul dur al betonului.

Intretinerea pardoselilor din beton slefuit este o procedura usoara. Acestea au o garantie de 10 ani si se intretin foarte rapid, pastrandu-si aspectul curat mai mult timp. In plus, stratul protector rezista fara proceduri complicate de intretinere, scutindu-te astfel in investitii pentru reconditionare sau reparatii majore.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Focsani, Adjud, Marasesti, Odobesti, Panciu si in tot judetul Vrancea

Cere o cotatie de pret online in Vrancea – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559