Reconditionare Pardoseli Beton Mures

Reconditionare Pardoseli Beton in Targu Mures, Reghin, Sighisoara, Tarnaveni, Ludus, Sovata, Iernut, Sarmasu, Ungheni, Miercurea Nirajului, Sangeorgiu-de-Padure si in tot judetul Mures. Slefuire Pardoseli Beton Targu Mures.

Reconditionare Pardoseli Beton MuresReconditionare Pardoseli Beton Targu Mures : O&B SRL va ofera o larga gama de servicii in ceea ce priveste reconditionare pardoselilor din beton: slefuire pardoseli din beton, repararea fisurilor si microfisurilor, marcaje si delimitari etc..

Slefuirea betonului este ideala pentru orice tip de podea din beton: rezidentiala, comerciala sau industriala (ex.: podele de interior în fabrici, bucătării comerciale, zone de preparare a alimentelor, depozite, hale, parcari si multe altele).

In cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre va rugam contactati-ne prin e-mail, telefonic sau prin intermediul formularului de contact. Va vom ajuta sa ne intelegeti serviciile si modul in care aceste servicii pot satisface nevoile dvs.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Targu Mures, Reghin, Sighisoara, Tarnaveni, Ludus, Sovata, Iernut, Sarmasu, Ungheni, Miercurea Nirajului, Sangeorgiu-de-Padure si in tot judetul Mures.

Cere o cotatie de pret online in Mures – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559