Reconditionare Pardoseli Beton Bistrita Nasaud

Reconditionare Pardoseli Beton in Bistrita, , Beclean, Sangeorz-Bai, Nasaud si in tot judetul Bistrita Nasaud. Slefuire Pardoseli Beton Bistrita.

Reconditionare Pardoseli Beton Bistrita Nasaud : Slefuim pardoseli noi si vechi din beton si asiguram garantie pentru lucrarile realizate. Echipa noastra este specializata in lucrari din domeniul pardoselilor si iti pune la dispozitie servicii de calitate excelenta pentru intretinerea pardoselilor noi de beton prin slefuire si reconditionarea pardoselilor vechi.

Pardoselile de beton necesita slefuire in mai multe cazuri. Cand pardoselile de beton au fisuri din cauza calitatii slabe a materialelor folosite, cand statul protector de rasina se uzeaza sau murdaria datorata traficului intens acopera suprafatele din beton, slefuirea profesionala este de ajutor.

Vestea buna este ca slefuirea betonului asigura pe langa aspect impecabil si rezistenta suplimentara suprafetelor. Garantia lucrarilor de slefuire este de pana la 10 ani in cazul in care acestea sunt realizate de profesionisti care cunosc foarte bine modul in care trebuie sa fie desfasurate aceste operatiuni.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Bistrita, Beclean, Sangeorz-Bai, Nasaud si in tot judetul Bistrita Nasaud

Cere o cotatie de pret online in Bistrita Nasaud – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559