Reconditionare Pardoseli Beton Calarasi

Reconditionare Pardoseli Beton in Calarasi, Oltenita, Budesti, Fundulea, Lehliu-Gara si in tot judetul Calarasi. Slefuire Pardoseli Beton Calarasi.

Reconditionare Pardoseli Beton Calarasi : slefuirea betonului poate fi realizata pe suprafete diverse de lucru, precum podea, pardoseala, scara si se preteaza atat pentru spatii particulare, cat si pentru spatii extinse comerciale sau industriale. Rezultatele sunt vizibile atat estetic, cat si din perspectiva rezistentei.

Opteaza pentru lucrari de slefuire si reconditionare a betonului cu garantie, realizate de o echipa de profesionisti in domeniu. Acordam o atentie deosebita modului de lucru si reusim sa obtinem rezultate deosebite atat in cazul suprafetelor de beton noi, cat si in cazul suprafetelor de beton vechi, care trebuie sa isi recapete aspectul impecabil.

La final, suprafetele de beton se transforma prin slefuire in suprafete nedete, usor de curatat si de intretinut, cu un aspect ingrijit si lustruit. Slefuirea asigura in plus o rezistenta aparte a suprafetelor pe parcursul socurilor, deoarece, in urma slefuirii, se aduce la suprafata stratul cu adevarat dur al betonului.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Calarasi, Oltenita, Budesti, Fundulea, Lehliu-Gara si in tot judetul Calarasi

Cere o cotatie de pret online in Calarasi – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559