Reconditionare Pardoseli Beton Covasna

Reconditionare Pardoseli Beton in Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Covasna, Baraolt, Intorsura Buzaului si in tot judetul Covasna. Slefuire Pardoseli Beton Sfantu Gheorghe.

Reconditionare Pardoseli Beton Covasna : pardoselile realizate din beton si slefuite sunt folosite in tot mai multe situatii. Ele se potrivesc foarte bine pentru spatiile de mari dimensiuni, comerciale sau industriale, insa pot fi alese si pentru casa, pentru pavaje si pardoseli, scari sau rampe.

Iata cele mai importante avantaje ale pardoselilor slefuite! Au un aspect frumos deoarece slefuirea indeparteaza stratul de suprafata al betonului transformandu-l intr-un finisaj neted, lustruit, usor de personalizat in cazul in care se doreste acest lucru. Sunt rezistente la efectul abraziv si la socuri. Sunt usor de intretinut si de curatat, in plus, suprafetele de beton slefuit nu au emisii de praf, acesta fiind indepartat in timpul procesului de polisare.

Pe langa aceste avantaje, slefuirea pardoselilor de beton are costuri avantajoase. Preturile pe care echipa noastra de specialisti le practica sunt corecte si sunt insotite de garantie pentru fiecare lucrare in parte. Contacteaza-ne daca ti-ai propus sa lucrezi cu specialisti in constructii pentru slefuirea pardoselilor noi si reconditionarea prin slefuire a pardoselilor vechi de beton.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Covasna, Baraolt, Intorsura Buzaului si in tot judetul Covasna

Cere o cotatie de pret online in Covasna – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559