Reconditionare Pardoseli Beton Dambovita

Reconditionare Pardoseli Beton in Targoviste, Moreni, Pucioasa, Gaesti, Titu, Fieni, Racari si in tot judetul Dambovita. Slefuire Pardoseli Beton Targoviste.

Reconditionare Pardoseli Beton Dambovita : slefuirea pardoselilor din beton este o tehnica potrivita pentru cei care isi doresc sa investeasca inteligent in amenajarea si intretinerea suprafetelor. Dupa slefuire pardoselile din beton devin mai rezistente deoarece slefuirea si polisarea aduce la suprafata stratul dur al betonului, ceea ce inseamna ca mentenanta va avea costuri mici.

In timp ce alte finisaje folosite pentru pardoseli se zgarie, se uzeaza sau se exfoliaza, betonul slefuit are o garantie de 10 ani. Explicatia este ca prin slefuire se indeparteaza praful si stratul superficial de la suprafata pardoselilor, ramanand stratul mai dur, mai rezistent. In plus, dupa slefuire, de pe suprafata betonului sunt inlaturate emisiile de praf, iar murdaria are nevoie de mai mult timp pentru a se instala.

Pentru a avea pardoseli din beton care sa reziste in timp, echipa noastra iti pune la dispozitie oferte personalizate de slefuire cu obtinerea aspectului pe care il doresti. Lucrarile sunt realizate de meseriasi cu experienta in constructii, in special in domeniul slefuirii betonului.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Targoviste, Moreni, Pucioasa, Gaesti, Titu, Fieni, Racari si in tot judetul Dambovita

Cere o cotatie de pret online in Dambovita – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559