Reconditionare Pardoseli Beton Maramures

Reconditionare Pardoseli Beton in Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia-Sprie, Viseu de Sus, Targu-Lapus, Seini, Somcuta Mare, Ulmeni, Tautii Magheraus, Cavnic, Salistea de Sus, Dragomiresti si in tot judetul Maramures. Slefuire Pardoseli Beton Baia Mare.

Reconditionare Pardoseli Beton Maramures : betonul slefuit este o alegere potrivita pentru amenajarea spatiilor in stil modern sau clasic. Pardoselile din beton slefuit au un aspect aparte, lustruit, dar nealunecos, cu reflexii interesante ale luminii si rezistenta necesara pentru a fi cea mai buna optiune in cazul amenajarilor comerciale, industriale, rezidentiale, dar si pentru amenajari particulare in casa si in curte.

Este important de stiut ca poti opta pentru slefuirea betonului in cazul pardoselilor noi, recent turnate, dar si in cazul pardoselilor vechi din beton, care si-au pierdut aspectul initial, au fisuri sau imbinari inestetice si necesita reparatii sau reconditionare. In ambele situatii, prin slefuire, suprafetele din beton devin mai aspectuoase si mai rezistente, durata lor de viata prelungindu-se cu 10 ani.

Cel mai important factor de luat in considerare in cazul pardoselilor de beton slefuit este calitatea executiei. In cazul in care slefuirea si tratarea suprafetelor nu sunt facute ca la carte, apa poate patrunde prin imbinari sau fisuri si poate deteriora stratul de beton. Echipa noastra iti pune la dispozitie servicii de slefuire a pardoselilor de beton excecutate impecabil si garantie pentru finisaje.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia-Sprie, Viseu de Sus, Targu-Lapus, Seini, Somcuta Mare, Ulmeni, Tautii Magheraus, Cavnic, Salistea de Sus, Dragomiresti si in tot judetul Maramures

Cere o cotatie de pret online in Maramures – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559