Reconditionare Pardoseli Beton Botosani

Reconditionare Pardoseli Beton in Botosani, Dorohoi, Darabani, Flamanzi, Saveni, Stefanesti, Bucecea si in tot judetul Botosani. Slefuire Pardoseli Beton Botosani.

Reconditionare Pardoseli Beton Botosani : echipa noastra ofera servicii de slefuire pardoseli beton pentru suprafete recent turnate si pentru suprafete deteriorate care au nevoie de reconditionare. Folosim unelte de ultima generatie, tehnici moderne si detinem o experienta de peste 25 de ani in realizarea lucrarilor de slefuire si reconditionare beton. Oferim garantie!

Avantajele unei pardoseli de beton slefuite sunt numeroase, cele mai importante fiind durata de viata mai mare si aspectul impecabil. Lucrarile de slefuire au o garantie de peste 10 ani, timp in care suprafetele isi pastreaza aspectul lucios, sunt mai simplu de curatat si de intretinut. Desi prin slefuire suprafetele betonate au aspect lustruit, acestea nu necesita o ingrijire speciala.

Opteaza pentru slefuirea pardoselilor din beton in spatiile intens circulate in care suprafetele isi pierd odata cu trecerea timpului aspectul de nou. Timpul de realizare al unei lucrari de slefuire este mai scurt decat in cazul in care ai alege inlocuirea pardoselii cu una noua, iar costurile sunt avantajoase.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Botosani, Dorohoi, Darabani, Flamanzi, Saveni, Stefanesti, Bucecea si in tot judetul Botosani

Cere o cotatie de pret online in Botosani – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559