Reconditionare Pardoseli Beton Valcea

Reconditionare Pardoseli Beton in Ramnicu Valcea, Dragasani, Babeni, Calimanesti, Horezu, Brezoi, Balcesti, Berbesti, Baile Olanesti, Ocnele Mari, Baile Govora si in tot judetul Valcea. Slefuire Pardoseli Beton Ramnicu Valcea.

Reconditionare Pardoseli Beton Valcea : Pentru rezistenta deosebita a pardoselilor din interior si exterior, recomandam sa iei in considerare folosirea tehnologiei betonului slefuit. Betonul slefuit este un finisaj apreciat pentru proprietatile demonstrate in timp si utilizat atat pentru locuinte, cat si pentru spatiile comerciale si industriale.

Cele mai importante proprietati ale pardoselilor din beton slefuit sunt rezistenta in timp, aspectul interesant, neted, lucios, dar nealunecos si costurile avantajoase, atat pentru procesul de slefuire in sine, cat si pentru intretinerea ulterioara. Prin slefuire, se indeparteaza stratul superficial de deasupra pardoselilor de beton care adesea se uzeaza din cauza utilizarii (trafic intens, socuri), ramanand stratul dur al betonului.

Daca acum cativa ani, utilizarea betonului pentru interioare era respinsa din cauza aspectului monoton al acestuia, slefuirea rezolva si acest aspect. O suprafata de beton slefuita de meseriasi care aleg cu atentie tehnicile de slefuire in functie de tipul de beton va avea la final o textura si un aspect care pot concura cu orice alte materiale decorative folosite in amenajare.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Ramnicu Valcea, Dragasani, Babeni, Calimanesti, Horezu, Brezoi, Balcesti, Berbesti, Baile Olanesti, Ocnele Mari, Baile Govora si in tot judetul Valcea

Cere o cotatie de pret online in Valcea – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559