Reconditionare Pardoseli Beton Olt

Reconditionare Pardoseli Beton in Slatina, Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti, Draganesti-Olt, Piatra Olt, Potcoava si in tot judetul Olt. Slefuire Pardoseli Beton Slatina.

Reconditionare Pardoseli Beton Olt : Stiai ca pardoselile din beton pot fi rezistente, dar si estetice? Tehnica slefuirii betonului este foarte apreciata in momentul de fata si este folosita pe plan european in constructii comerciale, industriale si rezidentiale. Pardoselile din beton slefuit se potrivesc foarte bine si pentru locuinte, atat in exterior, pentru alei, cat si in interior, pentru bai, bucatarii, holuri sau terase.

Slefuirea transforma pardoselile din beton in finisaje decorative, deoarece le da un luciu aparte, nealunecos si usor de curatat. Totodata, dupa slefuire, betonul devine mult mai rezistent si capata o duritate aparte la socuri, fisuri sau alte defecte mecanice cauzate de traticul intens.

Deoarece slefuirea betonului este o tehnica in mai multe etape, pentru care sunt necesare ustensile si solutii de intretinere speciale, aceasta trebuie sa fie realizata de specialisti. Echipa noastra ofera servicii de slefuire pardoseli de beton avand garantia calitatii. Ne recomanda o experienta vasta de peste 25 de ani in domeniul pardoselilor si un portofoliu complex in domeniul slefuirii betonului.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Slatina, Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti, Draganesti-Olt, Piatra Olt, Potcoava si in tot judetul Olt

Cere o cotatie de pret online in Olt – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559