Reconditionare Pardoseli Beton Giurgiu

Reconditionare Pardoseli Beton in Giurgiu, Bolintin-Vale, Mihailesti si in tot judetul Giurgiu. Slefuire Pardoseli Beton Giurgiu.

Reconditionare Pardoseli Beton Giurgiu : betonul este rezistent si versatil, insa, in timp se deterioreaza si trebuie turnat din nou. O alegere mult mai avantajoasa in detrimentul refacerii placilor de beton de la zero este reconditionarea lor prin slefuire. Slefuirea se poate aplica suprafetelor invechite, cu aspect deteriorat si fisuri, dar si celor proaspat turnate.

De ce ar trebui sa alegi reconditionarea suprafetelor de beton prin slefuire? Este mai ieftin si mai rapid sa redai aspectul ingrijit al betonului decat sa inlocuiesti o suprafata de beton. Echipa noastra de profesionisti executa astfel de lucrari in timp record astfel incat sa poti folosi cat mai rapid spatiile amenajate.

Dupa slefuire, betonul isi recapata lustrul initial si are o duritate mult mai mare, rezistand pana la 10 – 15 ani. Mai mult, suprafetele slefuite pot fi curatate si intretinute mult mai usor deoarece emisiile de praf sunt indepartate in proportie de 100% in timpul procesului de slefuire si polisare.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Giurgiu, Bolintin-Vale, Mihailesti si in tot judetul Giurgiu

Cere o cotatie de pret online in Giurgiu – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559