Reconditionare Pardoseli Beton Sibiu

Reconditionare Pardoseli Beton in Sibiu, Medias, Cisnadie, Avrig, Agnita, Dumbraveni, Talmaciu, Copsa Mica, Saliste, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului si in tot judetul Sibiu. Slefuire Pardoseli Sibiu.

Reconditionare Pardoseli Beton SibiuReconditionare Pardoseli Beton Sibiu : exista o serie de avantaje in momentul in care alegeti ca metoda de reconditionare a pardoselilor din beton (rezidentiale, comerciale și industriale) slefuirea acestora cu O&B SRL.

Garantia de 10 pana la 20 de ani oferita de compania noastra, utilizarea de echipamente moderne, lucram rapid si eficient indeplinind cele mai inalte standarde de calitate, experienta de peste 25 de ani in acest domeniu…

Pentru a afla mai multe detalii despre avantajele reconditionarii pardoselilor din beton prin aceasta metoda si pentru a afla daca aceasta optiune de reconditionare este potrivita pentru pardoseala dvs., va rugam contactati-ne.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli din Beton in Sibiu, Medias, Cisnadie, Avrig, Agnita, Dumbraveni, Talmaciu, Copsa Mica, Saliste, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului si in tot judetul Sibiu.

Cere o cotatie de pret online in Sibiu – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559