Reconditionare Pardoseli Beton Suceava

Reconditionare Pardoseli Beton in Suceava, Falticeni, Radauti, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Vicovu de Sus, Gura Humorului, Dolhasca, Liteni, Salcea, Siret, Cajvana, Frasin, Brosteni, Milisauti, Solca si in tot judetul Suceava. Slefuire Pardoseli Beton Suceava.

Reconditionare Pardoseli Beton Suceava : Betonul slefuit este un material ideal pentru suprafete, atat pentru spatii interioare, cat si pentru spatii exterioare. Deoarece beneficiile oferite de acest tip de material folosit pentru pardoseli si podele raman neschimbate timp indelungat, betonul slefuit este o alternativa avanatajoasa foarte apreciata in prezent pentru amenajarea si decorarea spatiilor comerciale, industriale si rezidentiale.

Este important de stiut ca slefuirea poate fi aplicata atat suprafetelor de beton turnate recent, cat si suprafetelor de beton mai vechi, mai ales in cazul in care acestea au nevoie de reconditionare, pentru a-si recapata asectul neted, lucios sau pentru a repara eventuale urme ale uzurii, precum fisurile sau stratul protector uzat.

Ca urmare a slefuirii, suprafetele de beton devin netede si capata o mai mare rezistenta la uzura si murdarire. Datorita aspectului estetic deosebit, betonul slefuit se preteaza pentru a fi folosit in interior sau exterior, in spatiile in care curatenia este indispensabila deoarece prin slefuire se elimina absolut toate emisiile de praf.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Suceava, Falticeni, Radauti, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Vicovu de Sus, Gura Humorului, Dolhasca, Liteni, Salcea, Siret, Cajvana, Frasin, Brosteni, Milisauti, Solca si in tot judetul Suceava

Cere o cotatie de pret online in Suceava – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559