Reconditionare Pardoseli Beton Iasi

Reconditionare Pardoseli Beton in Iasi, Pascani, Harlau, Targu Frumos, Podu Iloaiei si in tot judetul Iasi. Slefuire Pardoseli Beton Iasi.

Reconditionare Pardoseli Beton Iasi : pardoselile de beton slefuit pot acoperi atat suprafete comerciale, industriale, rezidentiale, cat si suprafete din curte sau din casa. Slefuirea se aplica atat pardoselilor noi, recent turnate, cat si pardoselilor vechi care au nevoie de reconditionare si de recapatarea aspectului ingrijit si curat.

Pentru ambele cazuri, atat pentru beton recent turnat, cat si pentru beton vechi, slefuirea trebuie sa fie executata in mod profesionist, tinandu-se cont de compozitia betonului folosit, utilizand masini profesionale speciale si meseriasi cu experienta in astfel de lucrari.

Echipa noastra are o experienta de peste 25 de ani in acest domeniu. Realizam cu instrumente de ultima generatie lucrari de slefuire a pardoselilor de beton in urma carora suprafetele raman nedete, curate, cu aspect impecabil si interesant, fara a fi nevoie de alt tip de finisaj sau decor suplimentar. Lucrarile au o garantie de 10 ani!

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Iasi, Pascani, Harlau, Targu Frumos, Podu Iloaiei si in tot judetul Iasi

Cere o cotatie de pret online in Iasi – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559