Reconditionare Pardoseli Beton Brasov

Reconditionare Pardoseli Beton in Brasov, Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Predeal si in tot judetul Brasov. Slefuire Pardoseli Beton Brasov.

Reconditionare Pardoseli Beton BrasovReconditionare Pardoseli Beton Brasov : slefuirea pardoselilor din beton este una dintre cele mai atractive solutii cand vine vorba de reconditionarea durabila a pardoselilor comerciale, rezidentiale sau industriale.

Oferim servicii complete: slefuire pardoseli din beton, reparare fisuri si microfisuri, delimitare si marcare, reabilitare rosturi etc. Suntem prezenti pe piata inca din anul 1993 si putem spune ca avem o experienta notabila in domeniu.

Fie ca este vorba de reconditionarea unei pardoseli dintr-o: hala, fabrica, parcare, supermarket etc., contactati-ne! Utilizam tehnologie moderna si suntem capabili sa realizam orice tip de proiect, inidferent de marimea si complexitatea lui.

Cotaţie de Preţ ☏ 0740 255 559

Slefuire Pardoseli Beton in Brasov, Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Predeal si in tot judetul Brasov.

Cere o cotatie de pret online in Brasov – Raspundem in maxim 24h

  Nume (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Suprafata(m²) (*)

  Localitate (*)

  Introduceti codul de securitate captcha

  Mesaj

  Apeleaza 0740 255 559